• Indisponibil
Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
search
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White
  • Pantofi Sosea Giant Surge Pro White

Pantofi Sosea Giant Surge Pro White

1.699,00 Lei
TVA Inclus
Varianta: 41
Cantitate
Indisponibil


POWER MOVE

Noul Surge Pro este conceput pentru explozii decisive pe drum și orele lungi între ele. Zile de cursă și zile de antrenament. Transferul fenomenal de putere este combinat cu confortul ușor și o potrivire personalizată. Este cel mai ușor și mai eficient pantof de drum de la Giant și este alegerea de top pentru profesioniști, inclusiv câștigătorul Grand Tour Simon Yates de la Team BikeExchange-Jayco.

 

Caracteristici

Talpa exterioară complet nouă ExoBeam are un design cu fascicul dublu realizat cu o construcție ultraușoară 100% fibră de carbon pentru o rigiditate superioară de la vârful călcâiului.

O parte superioară complet nouă, înfășurată la 360º, cu cusături sudate de înaltă frecvență și micro-perforări tăiate cu laser pentru o ventilație optimă și un climat echilibrat pentru picioare

Structura internă ExoWrap complet nouă pentru o incintă pentru picioare ultra-confortabilă, la 360 de grade și o potrivire personalizabilă

Ultima performanță exclusivă complet nouă oferă confort pe tot parcursul zilei și opțiuni de potrivire sporite

Toate Clemele Li2 Boa® micro-ajustate oferă o potrivire super sigură și confortabilă

Căptușeala pentru călcâi SharkSkin ultra aderență oferă o potrivire sigură, fără alunecare, chiar și în cele mai dure condiții

Căptușeală detașabilă pentru șosete cu suport reglabil pentru arc și strat antimicrobian TransTextura Plus™ promovează un climat echilibrat pentru picioare

 

Specificatii

Greutate: 510g (Marime 43)


 

POTRIVIRE PERSONALIZATA

Majoritatea incintelor pentru pantofi de ciclism presează piciorul în jos spre talpă. Sistemul ExoWrap reproiectat al lui Surge Pro trage piciorul în sus în pantof, folosind designul său unic și noua mulinete Li2 Boa® micro-ajustate. Rezultatul este o închidere la 360 de grade pentru picior care vă oferă o potrivire ultra-confortabilă și personalizată.

 

TRANSFER DE PUTERE SUPERIOR

O talpă exterioară complet nouă ExoBeam are un design cu fascicul dublu realizat din fibră de carbon ultrauşoară 100% pentru o rigiditate superioară de la vârf la călcâi. Designul unic sporește semnificativ transferul de putere, permițând în același timp suficientă flexibilitate pentru mișcarea naturală a piciorului. Acest lucru ajută la minimizarea efortului gambei în timpul pedalarii, cu zero wați risipiți.

 

 

VENTILATIE SI CONFORT

O nouă parte superioară din plasă acoperită cu poliuretan, cu microperforări tăiate cu laser, oferă o ventilație maximă combinată cu durabilitate de lungă durată. Cusăturile sunt mai degrabă sudate decât cusute, ceea ce ajută la minimizarea greutății și conferă acestor pantofi de drum un profil elegant, cu o senzație de suplețe.

 

 

Partea superioară cu plasă acoperită cu poliuretan are micro-perforări tăiate cu laser pentru ventilație maximă și durabilitate de lungă durată. Cusăturile sunt mai degrabă sudate decât cusute, ceea ce ajută la minimizarea greutății și conferă pantofului un profil elegant, cu o senzație de suplețe.

 

 

 

Noul ExoWrap intern funcționează cu talpa exterioară ExoBeam pentru a produce o închidere ultra-confortabilă, la 360 de grade pentru picior, pentru o potrivire personalizabilă care trage piciorul în sus, mai degrabă decât să-l apese în jos, ca majoritatea dispozitivelor de închidere pentru pantofi de ciclism.

 
Giant
870001765
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.