Computer GPS Giant Dash M200
search
  • Computer GPS Giant Dash M200

Computer GPS Giant Dash M200

1.400,00 Lei
TVA Inclus
Cantitate
Livrare 3-5 Zile


DEMYSTIFY YOUR RIDE

Calculatoarele de ciclism Dash L200 mai mari și Dash M200 mai mici dezvăluie secretele de a deveni KOM, QOM sau poate doar legenda locală, permițându-vă să vă conectați, să personalizați, să vă antrenați și să explorați mai ușor decât oricând. Produs de Stages și îmbunătățit prin aplicația Stages Link, Dash M200 și L200, ușor de utilizat, sunt modalitatea practică, precisă și puternică de a demistifica toate datele de călătorie.

 

Caracteristici

Ecran compact de 2,2”

Ecranul color Stages Everbrite™ transparent optic oferă culori vii și detalii clare, deoarece un senzor încorporat luminează sau estompează rapid pentru a optimiza vizibilitatea și timpul de funcționare în lumină variabilă

IP57 rezistent la praf si apa

Conexiune rapidă cu GPS

Accelerometru, barometru și termometru

Până la 24 de ore de funcționare totală și peste 11 ore în timp ce utilizați hărți, cursuri, contoare de putere și senzori de ritm cardiac

Se potrivește tuturor suporturilor compatibile Garmin

 

Specificatii

Greutate: 76 g

Dimensiune: 81*51*22mm

Clasament de impermeabilitate: IP57

Conexiuni: BLE/ANT+/WiFi

Tip baterie: USB reîncărcabilă litiu-ion

Durată de funcționare a bateriei: 11+ ore în timp ce utilizați hărți, iluminare de fundal, cursuri, senzori de putere și ritm cardiac

Rețea prin satelit: GPS și QZSS cu SBAS

Memorie externă de stocare: 16 GB

 

Noul computer de ciclism Dash L200 de la Giant dezvăluie secretele de a deveni KOM, QOM sau poate doar legenda locală. Vă permit să vă conectați, să personalizați, să vă antrenați și să explorați mai ușor decât oricând. Alimentat de Stages, Giant Dash L200 este modalitatea practică, precisă și puternică de a demistifica toate datele de călătorie.


 

START UȘOR

Descărcați aplicația Stages Cycling cu o scanare rapidă a codului QR de pe ecran. Răspunde la câteva întrebări, iar Giant Dash se va configura rapid și precis, special pentru tine.


INTEGRAREA TOTALA

Asociați rapid și ușor Dash cu dispozitive ANT+ sau Bluetooth, cum ar fi contoarele de putere, antrenorii inteligente sau luminile inteligente. Accesați toate datele dvs. cu un singur panou multifuncțional, ușor de utilizat.


100% SINCRONIZATE

Conectați-vă telefonul la Dash și nu pierdeți niciodată un mesaj sau un apel important. Când terminați călătoria, veți găsi toate datele de călătorie încărcate instantaneu prin aplicația Stages Link în aplicațiile tale terțe, cum ar fi Strava sau TrainingPeaks.


SUNT PREGATIT CAND ESTI SI TU

Smart Profile elimină misterul configurării computerului pentru drum, pietriș, munte sau E-bike. Se conectează automat la oricare dintre senzorii pe care îi ai la bord și configurează câmpurile de date ale Dash-ului tău pentru acea experiență specifică. Trebuie să adăugați mai multe informații la ceea ce există deja? Nicio problemă, doar adăugați propriile panouri sau pagini personalizate acolo unde doriți.


COMPLET PERSONALIZABILE

Folosind aplicația Stages Link, puteți personaliza rapid și ușor fiecare ecran și câmp de date pentru a vă satisface nevoile.


SOLUȚIE DE MONTAJ

 

Giant
410000146
Nou
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.