Accesorii

Oferim o gamă largă de echipamente și piese de calitate pentru a-ți îmbunătăți experiența pe două roți. Indiferent dacă ești un ciclist amator sau unul profesionist, aici găsești accesorii de biciclete care să îți îndeplinească nevoile și să îți transforme călătoria într-o plăcere. Descoperă varietatea noastră de accesorii și bucură-te de serviciile noastre de top pentru cicliști!

Subcategorii

 • Aparatori & Portbagaje
 • Pompe
 • Bidoane & Suporti
 • Antifurturi

  Știm cât de important este să-ți protejezi bicicleta, de aceea îți oferim o selecție de antifurturi de înaltă calitate, proiectate pentru a păstra bicicleta în siguranță. Fie că ai nevoie de un antifurt robust pentru zilele în care bicicleta ta rămâne nesupravegheată în exterior, sau de un antifurt ușor pentru călătoriile rapide, te poți baza pe HugoBike pentru soluțiile de securitate ale bicicletei tale!

 • Scule
 • Genti & Borsete

  Bine ai venit în secțiunea noastră dedicată genților și borsetelor pentru bicicleta ta. La HugoBike, știm că fiecare ciclist are nevoie de un loc sigur și accesibil pentru a-și păstra lucrurile în timpul călătoriilor. De aceea, oferim o gamă variată de genți de bicicletă, borsete, rucsacuri și alte soluții de depozitare. Fie că ai nevoie de o geantă pentru portbagajul bicicletei, o borsetă compactă pentru esențiale sau o geantă pentru cadru, avem soluția perfectă pentru tine.

  Descoperă astăzi selecția noastră și găsește soluția de depozitare potrivită pentru tine și bicicleta ta!

 • Ciclocomputere

  Maximizează experiența fiecărei călătorii cu gama noastră de ciclocomputere și accesorii. Aceste instrumente te ajută să urmărești performanța fiecărei pedalări, oferindu-ți informațiile de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți prestanța. Fie că ești un ciclist pasionat sau doar îți place să te plimbi cu bicicleta în timpul liber, un ciclocomputer poate aduce un plus de valoare experienței tale.

  Descoperă gama noastră de ciclocomputere și transformă-ți fiecare călătorie într-o oportunitate de a te dezvolta!

 • Lumini & Sonerii

  Asigură-ți vizibilitatea și siguranța în timpul călătoriilor cu gama noastră de lumini și sonerii pentru bicicletă de la HugoBike. Oferim o varietate de lumini de bicicletă, inclusiv faruri puternice și seturi de lumini, precum și o selecție de sonerii și claxoane pentru a te face auzit pe drum. Fie că te afli pe o pistă de ciclism bine iluminată sau pe un drum rural întunecat, produsele noastre îți vor oferi vizibilitatea și audibilitatea de care ai nevoie pentru a te deplasa în siguranță.

  Descoperă gama noastră astăzi și echipează-ți bicicleta pentru vizibilitate și siguranță optimă!

 • Transport & Depozitare

  La HugoBike, ne-am dedicat pentru a-ți ușura călătoriile cu bicicleta. Oferim o selecție compactă, dar eficientă de suporturi auto pentru biciclete, asigurând transportul sigur și ușor al bicicletei tale. Indiferent dacă planifici o excursie sau pur și simplu ai nevoie de o modalitate de a transporta bicicleta cu mașina, avem suportul de bicicletă pentru auto potrivit pentru tine.

  Protejează-ți bicicleta și simplifică-ți călătoriile cu soluțiile noastre de transport.

Sunt 382 produse.

Se afiseaza 1-24 din 382 produs(e)

Filtre active